fbpx

LOADING

Over Caphca Photography & Film

Jij hebt een visie! Wij een passie! Samen hebben we een missie!​

Jij hebt een visie! Wij een passie! Samen hebben we een missie!

Je hebt een bepaald beeld voor ogen en wil dat het niet minder dan perfect wordt afgeleverd, tegen de juiste prijs. Of, je hebt geen idee wat je wil, maar je wil dat het met kop en schouders boven de rest uitsteekt.

Herken je jezelf in een van beide? Dan is het dringend tijd dat wij eens rond de tafel zitten! Caphca staat klaar om samen met jou je project van A tot Z uit te werken. Jij mag daarbij rekenen op onze passie, creativiteit, kwaliteit én expertise. We zorgen er samen voor dat je viraal gaat, zowel online als offline en dat je branding zo sterk is dat het op de netvliezen van je klanten gebrand staat. En natuurlijk dat jij tevreden bent aan het eind van de rit!

Heb je een groot of klein project? Neem dan contact met ons op en we steken onze knappe koppen bij elkaar voor wat ongetwijfeld een succes zal zijn.

Het perfecte doelpubliek bereiken voor jouw product of dienst is lang niet zo eenvoudig. Jij bent zelf selectief met je tijd, en je klanten zijn dat ook. Omdat wij weten wat er onder de mensen speelt, kunnen wij op een zeer precieze manier jouw boodschap richten en binnenkoppen. Zij het met een persoonlijke video waarin je oogcontact maakt met de klant, of door jouw product op een originele en verrassende manier in de kijker te zetten op jouw website: wij zorgen voor dat sprekende beeld dat blijft hangen. Adverteren op sociale media is bovendien niet meer weg te denken in deze tijd. Door onze uitgebreide kennis van alle digitale mediavormen creëren we een aangepaste versie voor elk platform dat naadloos aansluit bij jouw ultieme marketing strategie.

Er schuilt ongetwijfeld een intrigerend verhaal achter jou, je bedrijf,  je product of dienst. Wij helpen jou dit verhaal op een leuke, hippe en unieke manier vertellen. Is jouw product absoluut de crème de la crème en de kers op de taart? Bied jij een dienst aan die beter aansluit op je klanten dan een professioneel maatpak? Via Personal Branding spelen wij in op de emoties, interesses, de noden en de verlangens van je klanten. Zo maken wij jouw product of dienst onmisbaar in hun leven. 

Bovendien is een korte video of een klein portfolio een snelle, originele en interessante manier om jouw merk of product face-to-face voor te stellen aan potentiële klanten of investeerders. Iets wat in het verleden al van onschatbare waarde is gebleken bij mijn vorige klanten. Laat je dus zeker volledig gaan in je creativiteit en jouw ideëen en laat ons jouw verhaal omtoveren tot een uniek concept.

Service

Jouw realisaties als architect, interieurarchitect of tuinontwerper zijn jouw visitekaartje voor toekomstige klanten en dus vanzelfsprekend ook van essentieel belang voor ons. Elk project wordt daarom met de grootste zorg en oog voor detail gevisualiseerd. Net zoals jij het destijds uitwerkte. 

In dezelfde lijn behoort ook vastgoedfotografie tot onze sterktes. Met professionele foto’s die rekening houden met lichtinval en perspectieven, en de charme en athentieke kenmerken van elk pand in de verf zetten, versnelt u aanzienlijk de verkoop ervan. Wij leveren beelden die elke potentiële en serieuze koper zal overtuigen om een afspraak te maken voor bezichtiging.

Ook de nabewerking -indien u hierom vraagt- gebeurt tot in de puntjes. Wij gaan zo ver als nodig om uw realisaties te laten stralen. 

Bekijk zeker ons portfolio of vraag uw offerte aan via mail.

Nood aan een goed portret van jezelf en/of van jouw werknemers? Dan komen wij graag langs om dit te realiseren! We stellen makkelijk een mobiele en professionele fotostudio op in jouw bedrijf en zorgen voor een vlotte organisatie zodat al jouw werknemers in een mum van tijd op een snelle en efficiënte manier in de kijker worden gezet.

Vraag eenvoudig jouw offerte aan via mail.

Verder bieden wij ook professionele modelfotografie, karakterportretten en commerciële fotoshoots aan. In ons portfolio maak je alvast kennis met enkele van onze realisaties. 

De eerste indruk van jouw product is bepalend. Professionele productfotografie is daarom de sleutel tot verkoop. De functionaliteit, de finesse, het design en de afwerking, … wij laten alle kenmerken naar voren komen. Hiervoor analyseren we eerst grondig het product, maken we deze klaar voor opname en gebruiken we alle kennis en geavanceerde technieken die we door de jaren heen hebben vergaard om jouw product tot leven te brengen.

Commerciële productfotografie of packshots? Wij fotograferen alles met de grootste zorg. Jij als klant hebt ook daarna alles volledig in handen, zoals bijvoorbeeld hoe ver we gaan in de nabewerking van de beelden. Ons portfolio toont slechts enkele van onze realisaties; een offerte op maat kan perfect via mail.

Wil je graag een leuke of informerende bedrijfsreportage laten maken, of nood aan nieuwe up-to-date foto’s voor jouw website? Wij zoeken graag naar een passende datum om langs te komen. Contacteer ons via mail en we bezorgen jou snel een offerte op maat.

Is jouw bedrijf mee met de digitale evolutie? Ben je klaar om je klanten em concurrenten te imponeren met (bewegende) beelden? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een offerte op maat! Fotografie en video zijn immers onze sterktes. We nemen dan ook heel graag jouw bedrijfsvideo op of interviewen jouw klanten of werknemers en verwerken alles tot professionele getuigenissen. Wij luisteren naar jouw noden en bieden de beste prijs voor het perfecte eindresultaat! Bekijk voor ideëen en inspiratie onze eerdere realisaties op onze video-pagina.

Een skill waar we uitermate trots op zijn en graag mee uitpakken is onze expertise in beeldbewerking en retouches. In samenspraak met jou als klant gaan wij tot het uiterste in de afwerking van onze foto’s om jouw noden en verwachtingen te overtreffen. We geven dan ook graag alles van onszelf om een sterk product af te leveren op het einde van de rit. Kwaliteit waar jij, je klanten en concurrenten van achterover vallen, zeg maar. Een project van A tot Z afwerken is voor ons dan ook beginnen bij de Aanvraag en stoppen als alle details op maximale Zoom perfect zitten. 

We retoucheren alle beelden; ook de beelden die niet van onze hand zijn. En dat alles tegen een betaalbare prijs uiteraard! Ontdek het zelf aan de hand van een offerte en neem zeker een kijkje in onze Before & After galerij.

Een ontwerp maken voor een brochure, folders of banners is voor een bedrijf vaak een tijdrovende bezigheid. Bovendien weegt de kost van een in-house of freelance grafisch designer vaak niet op tegen het uitwerken van een eenmalig project. Wij zetten daarom graag jouw ideeën professioneel om naar printklare bestanden en leveren deze indien gewenst ook af bij de drukkerij van jouw voorkeur. Snel, deskundig en zonder omwegen. Neem voor meer informatie contact met ons op en wij bekijken graag samen alle mogelijkheden. Voor grotere projecten werken we ook samen met KVDesign.be.

Team

Christophe_Luts_Caphca

Christophe Luts

Creative Director & Fotograaf bij Caphca Photography & Film

Untitled-1-02

Robin Van den Acker

Freelance Fotograaf & Motion Designer.

Kyra_Van Dorst_Architect_Designer

Kyra Van Dorst

Freelance Vormgever & Architect/interieur architect

Review

"Caphca is sinds enkele jaren onze vaste partner inzake professionele foto en video projecten. Christophe werkt steeds als een echte partner samen met ons Marketing Team. Hij voert niet enkel uit, maar geeft evenzeer strategische input. Hij is steeds flexibel, nooit beroerd om de handen extra uit de mouwen te steken en gewoon ook een echte specialist in zijn vak. Bedankt voor de constructieve samenwerking van de afgelopen jaren!"
5/5
"l had the chance to have Caphca shoot the pictures for our Atelier Vingt-Deux® catalog and website. Christophe provided us with an impeccable service, I would not hesitate to recommend him as a product photographer. Moreover Christophe is part of those able to listen to your needs and seek the required solution."
4.5/5
  • Architectuur
  • Portret Fotografie
  • Product Fotografie
  • Reportage Fotografie
  • High-End Beeldbewerking
  • Grafisch Ontwerp