LOADING

Over Caphca

Het is onze passie om creatieve content te creëren voor zowel bedrijven als particulieren. Wij staan ​​voor kwaliteit en innovatie, met als doel om de visie van onze klanten samen te voegen met onze expertise. Zo willen we hun projecten visualiseren met een hedendaagse look. Dit benaderen we op een professionele manier met een uitgebreide kennis van multimedia. Bij ons staat de klant centraal en daarom bieden we altijd een unieke formule per project. Fotografie video en vormgeving zijn van essentieel belang bij het creëren van een sterke branding. In een samenleving zoals die zich vandaag ontwikkelt, is het visuele dan ook erg belangrijk. Hier wil Caphca het verschil maken en zijn stempel drukken op kwaliteit en originaliteit.

Mensen van iets overtuigen aan de hand van teksten is lang niet meer zo eenvoudig.  Een goed beeld of een persoonlijke video waarin u oogcontact maakt met de klant is dat wel. Laat die talrijke teksten op uw website tot leven komen in een persoonlijke video of toon uw producten op een geheel andere manier aan de hand van foto’s. Digitale media neemt in deze tijden de overhand en zijn op elk platform beschikbaar. Wij verzorgen het medium tussen u en uw cliënteel door middel van professionele fotografie en interessante video’s.

Heeft u een verhaal te vertellen of wilt u de buitenwereld overtuigen dat uw product of dienst gewoon de beste is op de markt? Dan biedt Personal Branding het platform voor uw branding. Wij begeleiden u met uw persoonlijk project en zorgen voor een hip en trendy eindresultaat. Vertel uw verhaal voor onze camera en deel het op uw website, blog of sociale media. Via Personal Branding speelt u in op de gevoelens, emoties en interesses van uw klanten. Het is tevens ook een snelle, originele en eenvoudige manier om uw merk of product face-to-face aan potentiële klanten te tonen. Laat u vooral niet afremmen in uw creativiteit en laat ons uw verhaal omtoveren tot een uniek concept.

Service

Wij leggen uw realisaties als architect, interieurarchitect of tuinontwerper vast in sprekende beelden. Uw project wordt gevisualiseerd met de grootste zorg.

Ook voor vastgoedfotografie kan u bij ons terecht. Zo versnelt u de verkoop van al uw panden. Wij leveren beelden aan die de koper zeker zal overtuigen om een afspraak te maken.

Alle beelden worden opgenomen vanuit de beste perspectieven. Ook de nabewerking van de beelden gebeurt tot in de puntjes. Wij gaan zo ver als nodig om de uw realisatie te laten stralen. Bekijk alvast ons portfolio of vraag uw offerte aan via mail.

Heeft u nood aan een goed portret van uzelf of wilt u alle werknemers in uw bedrijf een professionele profielfoto bezorgen voor LinkedIn? Dan komen wij graag bij u langs om dit te realiseren. We stellen een professionele fotostudio op in uw bedrijf zodat uw werknemers niet te lang van hun werk worden gehouden.

Verder bieden wij ook professionele modelfotografie, karakterportretten en commerciële fotoshoots aan. In ons portfolio kan u alvast eens gaan kijken naar enkele van onze realisaties. Vraag uw offerte aan via mail.

Professionele productfotografie is belangrijk om uw goederen te kunnen verkopen. De eerste indruk, de structuur, de finesse van afwerking, wij laten alle kenmerken van uw producten naar voren komen. We analyseren de producten grondig, maken ze schoon en gebruiken alle technieken die we in onze mars hebben.

U kan kiezen tussen commerciële productfotografie of packshots. We fotograferen alles met de grootste zorg en u kan als klant kiezen hoe ver we  moeten gaan in de nabewerking. Ons portfolio toont enkele realisaties en een offerte op maat kan u aanvragen per mail.

Een bedrijfsreportage of nieuwe foto’s voor uw website nodig? Wij maken graag plaats in onze agenda om bij u langs te komen. Contacteer ons via mail en we bezorgen u asap een offerte op maat.

Een van onze sterke punten is de combinatie die we aanbieden op vlak van bewegend beeld. We zijn sterk met beelden maar ook met bewegend beeld zit in onze vingers. We nemen dan ook heel graag uw bedrijfsvideo op, interviewen uw klanten of werknemers en werken alles uit tot professionele testimonials. En als je echt ver wilt gaan maken we zelfs een videoclip of kortfilm op maat van uw wensen.

Nog een kwaliteit waar we graag mee uitpakken is onze expertise in beeldbewerking en routouches of noem het gerust High-End Retouching om het met een fancy woord te zeggen. Om een beeld af te werken en de noden van de klant te overtreffen gaan we graag ver in het afwerken of “manipuleren” van beelden. We leveren dan ook graag een sterk product af op het einde van de rit. Een project van A tot Z afwerken is voor ons beginnen bij de Aanvraag en stoppen als alle details op 100% Zoom juist zitten.

We retoucheren alle beelden, ook de beelden die wij niet hebben opgenomen. Contacteer ons voor een offerte.

Nieuwe visitekaartjes ontwerpen is voor veel bedrijven een tijdrovende bezigheid, laat staan dat u de brochures en folders ook zelf gaat ontwerpen. Wij zetten uw idee om naar een printklare file. Neem contact met ons op en wij bekijken de mogelijkheden intern.

Team

Christophe_Luts_Caphca

Christophe Luts

Creative Director & Fotograaf bij Caphca Photography & Film

Untitled-1-02

Robin Van den Acker

Freelance Fotograaf & Motion Designer.

Kyra_Van_Dorst_Caphca

Kyra Van Dorst

Freelance Vormgever & Architect/interieur architect

Review

"Caphca is sinds enkele jaren onze vaste partner inzake professionele foto en video projecten. Christophe werkt steeds als een echte partner samen met ons Marketing Team. Hij voert niet enkel uit, maar geeft evenzeer strategische input. Hij is steeds flexibel, nooit beroerd om de handen extra uit de mouwen te steken en gewoon ook een echte specialist in zijn vak. Bedankt voor de constructieve samenwerking van de afgelopen jaren!"
5/5
"l had the chance to have Caphca shoot the pictures for our Atelier Vingt-Deux® catalog and website. Christophe provided us with an impeccable service, I would not hesitate to recommend him as a product photographer. Moreover Christophe is part of those able to listen to your needs and seek the required solution."
4.5/5
  • Architectuur
  • Portret Fotografie
  • Product Fotografie
  • Reportage Fotografie
  • High-End Beeldbewerking
  • Grafisch Ontwerp