fbpx

LOADING

Videoproductie

Video is de toekomst! En dat weten we bij Caphca maar al te goed.
Wij maken uw bedrijf zichtbaar door sterke videoproducties in elkaar te zetten.Iedereen heeft zin in Pop Corn, waar wacht je nog op?

Wij creëren video!

STAP1

Als videospecialisten laten wij jouw idee, verhaal of boodschap tot leven komen in doeltreffende video’s. We gaan onmiddellijk aan de slag met je idee en werken het uit tot een sterk concept.

STAP2

Als klant heb je alle vrijheid om mee te bepalen wat het eindresultaat van de video zal worden. We voegen graag onze expertise samen met het concept dat jij voor ogen hebt. Op deze manier zetten we de lijnen uit om een geweldige video te maken.

STAP3

Na het bespreken van het concept beginnen we met de uitwerking. Wij doen alle voorbereiding die nodig is en indien we eventueel vastlopen in dit proces dan laten we het je zeker weten. Soms hebben wij ook nog een extra duwtje nodig om de juiste weg in te slaan.

STAP4

Nu begint het pas echt spannend te worden, want we gaan filmen! We komen bij je langs om het nodige materiaal op te stellen en beginnen dan onmiddellijk met de productie van jouw video. Je hebt namelijk de keuze uit tal van videotypes:

Testimonials, interviews, eventvideo’s, corporate,  recruteringsvideo’s, teasers, Timelapse, reclamespotjes, productvideo, explainervideo’s, tutorials, personal branding, reportages en nog veel meer …

STAP5

Na de productie duiken we de post-productie in. We maken van je video een vlotte montage met de nodige muziek en grafische elementen. Indien nodig animeren wij ook het logo van jouw bedrijf. Een Motion Designer gaat dan aan de slag met je logo, dit kan zowel 2D als 3D. 

Onze videoproducties

Ufinity Event Videoreportage

Rove Architecten Mechelen Recruteringsvideo

Ufinity &Robin Event videoreportage

Strand Associates Consulting Recruteringsvideo

Fotograaf Wim Vanderwegen / Dodge & Burn Interview – Achter de schermen

Strand Associates Consulting Eventvideo

Atelier Vingt-Deux Productfotografie Achter de schermen bij Caphca

Strand Associates Consulting Young Potentials

Timelapse Hoboken – Antwerpen

Strand Associates Consulting Video voor het goede doel